Om mig
- Om mig -
introduktion

Mit navn er Mie Buch Jakobsen. Jeg er 26 år gammel og bor til dagligt i Brøndby, ikke ret langt fra resten af min familie. I sommeren 2018 blev jeg uddannet Multimediedesigner fra KEA, hvor jeg var en aktiv del af fredagsbaren, som kasserer. 

Jeg er en omsorgsfuld person, der holder meget af at bruge tid med mine nærmeste. Om det er et glas vin, en hyggelig gåtur i skoven eller til racerløb. 

I min fritid elsker jeg at fordybe mig. Det er alt fra at læse en god bog, hækle eller prøve nye opskrifter køkkenet, primært det søde køkken. Jeg er måske lidt en gammel sjæl, fanget i en ung krop, men jeg hygger mig. En af mine nyeste hobbyer er at finde genbrugsguld og give dem nyt liv. Jeg har ALTID gang i et eller andet kreativt projekt. Jeg lever og ånder for at udtrykke mig kreativt og visuelt.

Jeg fungerer bedst, når jeg ikke har to dage, der er ens og har muligheden for konstant at udvikle mig og lære nye ting. Jeg er ikke bange for at tage fat og er altid klar på at give en hjælpende hånd. Jeg er ikke for fin til noget 😉 

KONTAKT

- Skal vi tage en snak? -

+45 22 44 26 50
mie_b_jakobsen@hotmail.com