Om mig
- CV -
om mig

-ERHVERVSERFARING-

2020 - 2022

Marketing Assistant - Kopenhagen Konsulting + Kjerulf & Partnere

I dette job har jeg haft mange blandede opgaver og ansvarsområder. Alt fra opdatering og SEO optimering af hjemmesider til udvikling af kommunikationsplaner, KPI og produktion af content til diverse kanaler, hvor det primære fokus har været på LinkedIn, samt tracking selv samme kanaler. Andre spændende opgaver har blandt andet stået på produktion af label til året firma vin. 

2019

Frontend Udvikler - Wecode

Arbejdsopgaverne har været meget varierende, men har primært koncentreret sig om frontend udvikling med udgangspunkt i de diverse CMS-Platforme såsom WordPress og Prestashop.
Da Wecode A/S er et lille firma har det været meget ‘learning by doing’ undervejs, med begrænset mulighed for hjælp

2018 - 2020

SoMe ansvarlig - Arnold Busck Rødovre

Udover at deltage i den daglige drift i både butikken samt webshoppen frem til konkursen i foråret 2020, var mine primære ansvarsområder: Krimi & Skønlitteratur, forfatterbesøg eller andre events. Derudover havde jeg ansvaret for butikkens facebook. Mit fokus her har blandt andet at afholde konkurrence, dele fede anbefalinger og lignende. 

2018

Digital Design Intern - Visit Carlsberg

Min Praktik tilbragte jeg hos Visit Carlsberg. Her bestod arbejdet primært i at udvikle grafisk materiale, såsom plakater til Brandstore og folie til Suttle bussen, men også opdatere hjemmesiden og hjælpe med ideudvikling til et ny billetsystem.

-Profil-

Ung passioneret multimediedesigner, som ikke er bange for at kalde sig en nørd. Lever & ånder for konstant at udvikle mig, samt lærer nye ting. Interesseområderne er Webdesign & Grafiskdesign

-UDDANNELSE-

2016 - 2018

Københavns Erhvervsakadami - Multimediedesign

2013 - 2016

Kongsholm gymnasium - Engelsk A, Samfundsfag B & Biologi B

-Skills-

Photoshop 70%
Illustrator 75%
InDesign 80%
XD 85%
WordPress 75%
Html & CSS 85%
PHP 60%
Javascript 60%

Udover dette har jeg også erfaring med følgende: 

-Sprog-

Dansk
10/10
Engelsk
7/10
Spansk
3/10

KONTAKT

- Skal vi tage en snak? -

+45 22 44 26 50
mie_b_jakobsen@hotmail.com