Kommunalvalg
- LABEL YOUR OWN BEER -
PRAKTIK

HVORFOR DETTE PROJEKT?

- INTRODUKTION -

I mit praktikforløb hos Visit Carlsberg fik jeg blandt andet til opgave at lave et skilt til Visit Carlsberg’s egen Label Your Own Beer. Som det fremgår af navnet, kan kunden både på webshoppen og i Brand Store (lokaliseret på Visit Carlsberg) selv bestemme hvad der skal stå på deres øl. 

Jeg har siden jeg i 8. klasse fik mit første spejlrefleks taget billeder på et hobbyplan og været på et enkelt fotokursus. Dette viste sig at være nyttigt i forbindelse med denne opgave. 
Denne opgave er taget med fordi dette var første gang jeg skulle tage et billede som skulle printes forholdvisstort: 80 x 80 cm. 

PROCESS

- BILLEDER -

Visit Carlsberg Label Your Own Beer liggende i grønne blade i vinterhaven
Label your own visit carlsberg øl taget af Mie Buch
Label your own visit carlsberg øl taget af Mie Buch
Label your own visit carlsberg øl taget af Mie Buch
Label your own visit carlsberg øl taget af Mie Buch

PROCESS

- WORDING -

PROCESS

- UDVÆLGELSE -

Efter at have taget billeder som er taget i J.C. Jacobsen’s vinterhave og snakket wording med Brand Store, hvor øllen blandt andet skal sælges og i mine praktikansvarlige på Visit Carlsberg, lavede jeg et bud på et skilt med de 6 bedste billeder.

PROCESS

- DET ENDELIGE RESULTAT -

Disse 6 bud på skiltene sammen med de 3 bud på forskellig wording blev fremvist for chefen, hvor der blev valgt følgende resultat: 

mie_b_jakobsen@hotmail.com
+45 22 44 26 50