- CONTENT EKSEMPLER -
- CONTENT EKSEMPLER -
SoMe

HVORFOR DETTE PROEJKT?

- INTRODUKTION -

Opgaven fra CPH:DOX – Everyday lød på at vi skulle lave en dokumentar om et almindeligt menneske med en nødvendig historie. Dette er historien om Simon, som er Genderfluid. 

Jeg har valgt dette projekt, fordi det var vores første videoprojekt. Vi havde fokus på at det ikke bare skulle være et traditionelt interview, som kan læses mere om under processen. 

PROCESS

- INTERVIEW -

Simon er en bekendt i mit netværk, som vi synes havde en nødvendig historie at fortælle. Da Simon lige havde startede en blog, tænkte vi at han ikke var sky for at fortælle om sit liv. Vi henvendte os derfor til Simon og heldigvis var han med på ideen.
Inden vi tog ud og lavede interviewet med Simon lavede vi først og fremmest en interviewguide.  Vi brugte Simons egen blog som inspiration.

Udfra den udviklede vi så interviewet med plads til at Simon selv kunne få lov til at vælge hvad han aller helst ville fortælle. Som du finder her: Synopsis-Interviewguide.
Vi valgte at udfordre den klassiske interviewform. Vi udførte det samme interview med tre forskellige kamerapositioner. På den måde fik vi også flere nuancerede svar vi kunne vælge imellem og et mere spændende interview billede

mie_b_jakobsen@hotmail.com
+45 22 44 26 50